Konkurs kulinarny L'Art de la cuisine Martell 2014

Kolejny raz byliśmy partnerem tego prestiżowego konkursu kulinarnego. XII Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej odbył się, jak w zeszłym roku, w ekskluzywnym Hotelu Zamek Ryn****. 16 drużyn reprezentujących restauracje z całej Polski rywalizowało o tytuł najbardziej uzdolnionych kucharzy.

W sobotę w trakcie trwania konkursu Sushi Akademia przygotowała dla gości i uczestników konkursu:
Tomasz Szymankiewicz - szkolenia sushi;
Dariusz Richter - seminaria na tematy "Ryby jesiotrowate i kawiory" i "Kuchnia malezyjska".
Tym razem przygotowaliśmy sushi na piątkowy wieczór :).

« wstecz

Ta strona używa plików cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.
zamknij